Lunch

Se aktuell lunchmeny på Facebook

Välkommen till Restaurang Havspiren, där vi erbjuder en oöverträffad lunchupplevelse med en fantastisk utsikt över Norrtälje Kust. Vår lunchmeny är noga sammansatt för att tillfredsställa alla smaker och önskemål.

Varför välja vår lunch?

1. Färska Råvaror: Vi strävar efter att erbjuda våra gäster de färskaste råvarorna för en smakrik och hälsosam måltid.

2. Varierande Meny: Vår lunchmeny uppdateras regelbundet för att erbjuda variation och mångfald. Oavsett om du är sugen på en läcker sallad, en saftig hamburgare eller en smakrik vegetarisk rätt, har vi något för dig.

3. Fantastisk Utsikt: Vår restaurang har en pittoresk utsikt över Norrtälje Kust, vilket ger dig möjlighet att njuta av din måltid medan du tar in den vackra omgivningen.

4. Snabb och Vänlig Service: Vårt team av vänliga servitörer är här för att se till att din lunchupplevelse blir så trevlig som möjligt.

5. Prisvärdhet: Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ mat till rimliga priser, vilket gör oss till det perfekta valet för en prisvärd lunch.

Besök Restaurang Havspiren i Norrtälje och upplev en lunch som kommer att förgylla din dag. Vi ser fram emot att välkomna dig och din aptit. Välkommen!”